Een cactus is de eyecatcher die jouw interieur of winkel vervolledigt. Cactuskiosk gaat met jou op zoek naar de perfecte match.

 

Cactuskiosk begon in 2018 als een hobby en is anno 2020 uitgegroeid tot hét platform bij uitstek voor kamer- en buitenplanten voor particulieren en professionelen. Ons credo: steeds scherpe en eerlijke prijzen aanbieden, mogelijk gemaakt door een digitale aanpak die de traditionele groothandel overbodig maakt.

Michaël Frickel

Co-Founder

+32 499 20 66 67
info@cactus-kopen.be

Maur Derycke

Co-Founder

+32 497 03 58 11
info@cactus-kopen.be

Onze werkwijze

In tegenstelling tot onze noorderburen ontbreekt het in België aan sterke niche webshops. Toen we enkele jaren terug zelf een grote cactus overwogen, was onze zoektocht al snel rond. We kunnen niet de enigen zijn die teleurgesteld zijn door het beperkte aanbod, dachten we. En zo geschiedde: Cactuskiosk werd geboren en groeide uit tot dé online referentie in België op het gebied van kamer- en buitenplanten. Hoe maken wij het verschil?

Cactuskiosk staat voor grote kamer- en buitenplanten aan scherpe prijzen, rechtstreeks van de kweker. Omdat we het traditionele winkelpunt overslaan, zijn onze prijzen eerlijk en transparant. Wars van one-size-fits-all bieden we een persoonlijke aanpak: afhankelijk van het seizoensaanbod selecteren we samen met de klant – in dit geval, jou – het perfecte exemplaar. Kopzorgen over transport en plaatsing, die laten we eveneens achterwege: we leveren en plaatsen de al dan niet grootste exemplaren op professionele wijze in welke huiskamer ook.

Vind jouw cactus of olijfboom

Kies jouw favoriete type cactus of olijfboom uit het assortiment op onze webshop. Selecteer de gewenste maat en bestel jouw droomplant online! Heb je specifieke voorkeuren of vereisten omtrent de vertakkingen, de hoogte of stamdikte: vermeld ze dan in de opmerkingen bij je bestelling.

Plaats je bestelling

Kies de gewenste maat en bestel jouw cactus in onze webshop. Zo kunnen wij op zoek gaan naar een perfect match uit onze voorraad. Als je twijfelt of nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te via een berichtje of telefonisch te contacteren.

Kies het ideale exemplaar

Als je specifieke voorkeuren hebt opgegeven, gaan wij samen op zoek naar het ideale exemplaar in de serres van onze kweekpartners. We sturen je enkele foto's op van de mooiste exemplaren die op voorraad zijn en zo goed mogelijk aan jouw eisen voldoen. Zo bepaal je zelf welke cactus jouw interieur mag vervolledigen. Ook als je geen specifieke voorkeuren hebt, garanderen wij nog steeds een zelf uitgekozen prachtexemplaar.

Leveren of afhalen?

Aankopen boven €300 worden gratis aan huis geleverd in Vlaanderen. Bij kleinere aankopen kan je opteren voor levering voor €25. Wij leveren altijd in persoon en geven hierbij graag advies over plaatsing en onderhoud, zodat jouw plant zeker zal floreren. Indien gewenst kan je de plant natuurlijk ook zelf komen afhalen bij Cactuskiosk in Gent.

Liever een design bloempot?

De planten worden standaard geleverd in de bloempot zoals weergegeven op de productfoto's. Deze krijg je er gratis bij. Als je toch graag een mooie design bloempot hebt om jouw nieuwe eye catcher helemaal te laten stralen, kan je die altijd naar ons opsturen en beroep doen op onze verpotservice. Let hierbij vooral op dat de diameter en hoogte van de pot groot genoeg zijn voor jouw plant.

Laat ons jouw plant verpotten!

Een grote cactus of olijfboom verpotten is niet altijd evident. Als je het zelf niet ziet zitten om jouw cactus in een nieuwe pot over te zetten, kan je beroep doen op onze verpotservice. Zo wordt jouw cactus meteen in de juiste pot aan huis geleverd. Indien je reeds een bloempot hebt en enkel een cactus zoekt, kan je natuurlijk ook op onze verpotservice rekenen, maar dan stuur je ons best een berichtje via het contactformulier zodat we verder praktisch kunnen afspreken.

Interesse? Ontdek hier ons aanbod.