Unieke stuks.

Op deze pagina kan je jouw favoriete cactus exemplaar cherrypicken.  je alle unieke stuks die momenteel in aanbieding zijn. Het gaat telkens om hand-geselecteerde, unieke exemplaren: een zeldzame vertakking, een uitzonderlijke maat, mooie verhoudingen, etc. De meesten zijn premium, maar af en toe is een stuk in prijs verlaagd door bepaalde littekens of brandvlekken. Elk van deze is meteen beschikbaar en wordt gratis aan huis geleverd. 

Neem zeker contact op om een bezoekje te plannen (enkel voor unieke stuks) of voor meer foto’s of informatie!

Pringlei #1

Deze unieke, vertakte Pachycereus Pringlei is direct leverbaar. Aanzienlijk verlaagd in prijs wegens kleine donkere brandplekken van de zon aan de bovenkant van de cactus. Ze zijn nauwelijks zichtbaar en zonder schadelijke gevolgen, wat dit exemplaar een waar koopje maakt. Detailfoto’s in de fotogallerij, nog meer op aanvraag. Deze cactus is 35 – 40 jaar oud.

Vertakte of meerstammige exemplaren zijn beperkt beschikbaar. Interesse in een Dolores met meerdere vertakkingen – maar andere voorkeuren? Neem contact op en we gaan samen op zoek!

De Pachycereus Pringlei is oorspronkelijk afkomstig uit Mexico. De cactussen in onze webshop worden in het zonnige Tenerife gekweekt in volle grond, waardoor ze doorgaans een veel sterkere stam hebben dan Belgische varianten. De Pringlei staat bekend als een van de meest weerbare types, met heel grote overlevingskansen, ook in minder gunstige omstandigheden. Een absolute best seller.